A.P. van der FEER Jeugdledenpartij Geslaagd

 

 

Vanavond werd er gekaatst door de jeugd tijdens de A.P. van der Feer Jeugdledenpartij.

Voor de jongste jeugd, onze kabouters, stonden er kaatst-gerelateerde spelletjes op het programma. Bij 5 verschillende onderdelen werden de vaardigheden getest. Zo werd er opgeslagen, uitgeslagen maar ook gericht onder -en bovenhands gegooid en moesten de aangegooide ballen gekeerd worden. De deelname was top en er werd gestreden om 2 prijzen bij de jongens en 2 bij de meisjes.

De prijzen waren als volgt:

Jongens:

1e prijs: Mats van der Pol

2e prijs: Steijn Wijbenga

Meisjes:

1e prijs: Rosanne Velting

2e prijs: Sybrich Ouderkerken

 

 

Bij de welpen werd er in poule vorm gekaatst en werd er na 3 partijen bepaald wie er vanavond het sterkste was. De partijen liepen mooi gelijk op en er werd sportief maar fanatiek gekaatst. Uiteindelijk werden alle partijen gewonnen door partuur 4 en gingen zij er met de krans vandoor. Dit partuur werd gevormd door Fenna Cuperus, Jesse Velting en Hedzer Prinsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij de pupillen en de schooljeugd waren er helaas vanavond niet voldoende opgaves om iedere categorie apart te laten kaatsen en dus werd er ook bij hen gekaatst in poule vorm maar dan iedere partij met een andere maat. De individuele kampioen van vanavond zijn geworden:

1e prijs: Nanne Hooghiemstra

2e prijs: Ilona Palsma

3e prijs: Kees Bekema

 

 

 

 

 

Wij bedanken alle deelnemers, publiek, Emma en natuurlijk A.P. van der Feer voor het mogelijk maken van deze partij!

Scroll naar boven