‘Afscheid’ van Janneke Pagels

Op vrijdagavond de 13e werd jaarvergadering door ca. 20 personen bezocht en in het kort gezegd werden er geen gekke of noemenswaardige dingen besproken, behalve dat het welbekende virus als een rode draad door de vergadering liep.

De aanwezigen werden bijgepraat over het jaarverslag, begroting en jaarrekening wat allen met goedkeuring van de aanwezigen werd aangehoord. Na de plichtplegingen werd het toch nog even serieus want we gingen ‘afscheid’ nemen van onze secretaris Janneke Pagels.

Dat zij zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de kaatssport werd duidelijk toen alle dingen die zij voor de kaatssport heeft gedaan werden opgenoemd. Er kwamen van Janneke zelf ook nog enkele aanvullingen die we maar niet allemaal vermelden want dan heb je aan 1 a4-tje niet genoeg. 1 ding willen we wel vermelden: door Janneke haar enthousiasme zijn we 2 kaatsmuren rijker geworden waar we best trots op mogen zijn en werden dus ook naar haar vernoemd. Voor onze vereniging heeft ze 10 jaar in het bestuur gezeten. Daar willen wij haar hartelijk bedanken.

Nadat onze voorzitter haar enkele presentjes had overhandigd was het laatste woord aan onze gast Wout Zijlstra, sterkste man van Friesland, Nederland en de wereld. Hij wist ons tot het laatste woord te boeien hoe je met deze extreem zware sport om moet gaan, maar vooral ook dat doorzettingsvermogen erg belangrijk is om je doel te halen.  Tot zover de jaarvergadering en tot ziens op het kaatsveld……
( wanneer dat dan ook mag zijn )

Scroll naar boven