AVG privacywet

Op 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet in werking getreden. Deze Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is in de hele Europese Unie vanaf die datum gelijk.

Formeel moeten wij als kaatsvereniging Bolsward u/je een formulier ter ondertekening voorleggen waarin u/je toestemming geeft voor publicatie van foto’s en video’s. Voor ons als vrijwilligersorganisatie is dat een ondoenlijk zaak.

Bij al onze activiteiten kunnen foto’s en video’s gemaakt worden welke worden gebruikt voor het promoten van een activiteit van KV Bolsward en/of het promoten van de kaatssport. Tevens kunnen foto’s en video’s gemaakt worden ter ondersteuning van het wedstrijdverslag en het brengen van kaatsnieuws.

Overigens we sturen enkel foto’s naar onze webmaster, het Bolswards Nieuwsblad, en de internetpagina’s TV Bolsward, kaatsen.nl en de knkb.nl

Wees u/je er van bewust dat als u/je deelneemt aan een activiteit of hierbij toeschouwer bent er beeldmateriaal gemaakt en gepubliceerd kan worden waarop u/je zichtbaar bent.

Hetzelfde geldt voor persoonsgegevens als een telefoonnummer, het huisadres en e-mailadres. Met deze persoonsgegevens gaan we uiterst zorgvuldig om en deze worden enkel gebruikt om de activiteiten van KV Bolsward onder de aandacht te brengen,

Indien u/je hier bezwaar tegen heeft kunt u dit schriftelijk melden bij het bestuur van KV Bolsward.

Scroll naar boven