Diekje partij 2019 succesvol

Je zal maar veldlegger zijn en de regen komt met bakken vol tegerlijker tijd uit de hemel vallen. Dat overkwam dus hen die op zaterdagavond de dag voor de Diekje-partij veld wilden leggen. Ze besloten om dan maar om de volgende ochtend de 8e iets eerder op het veld aanwezig te zijn om de partij toch succesvol te maken. Dat lukte, zodat we na nog een verfrissend buitje konden beginnen aan de Diekje-partij, die volgens Roel Venema in iedere geval al sinds 1984 word gehouden.

10 partuur stonden er op de lijst, wat in het verleden wel eens meer was geweest. Maar goed….. de tijden veranderen zullen we maar zeggen en voor de parturen die er wel waren werd het wederom een leuke dag. Op deze laatste partij van het kaatsseizoen werd er leuk en sportief gekaatst, dit onder toezicht van sponsor Ruurd Stevens van café ‘t Diekje.

Dank gaat vooral naar de vele vrijwilligers die afgelopen jaar weer bulten werk hebben verzet. Vooral de bezetting in/van de kantine kunnen we niet genoeg de hemel in prijzen…..Bertus en Emma…. BEDANKT VOOR JULLIE GOEDE ZORGEN!

Dan de uitslagen:

Het winnaarspartuur werd Feikje Bouwhuis, Hendrik Bouwhuis en Rutger Vallinga die in de finale met 5-2/6-4 te sterk waren voor Kees Bekema, Teun Miltenburg en Julian Faber. De lytse premie (3e prijs) was voor Judith Cuperus, Robert Cuperus en Bauke Cuperus.

In de verliezersronde werden de prijzen als volgt verdeeld: 1e werden Roel Venema, Lisanne Leijenaar en Ane-Jan Knol. 2e werden Sjaak Bekema, Frans Bekema en Teake Kooistra…… stand finale 5-1/6-2.

Scroll naar boven