DIEKJE-partij 2022– altijd gezellig

Op zaterdag 9 juli werd de DIEKJE-partij verkaatst. In een ongekende ambiance. Er was een veld uitgelegd waar je `u´ tegen kon zeggen. En op de lijst 11 parturen.

De enige wanklank van deze dag was het jammerlijke uitvallen van Jeroen Tiesma. Gelukkig was een vervanger snel gevonden in de persoon van Dirk Kuperus.

De verliezersronde werd een prooi voor Ane-jan Knol, Jan de Boer en Nynke Groenveld. Ondanks dat Johan Bekema, Eugene Rosenau en Sjaak Bekema stinkend hun best deden waren ze niet opgewassen tegen het geweld van partuur Knol (5-1 6-6).

Er was meer goed nieuws voor de familie Knol. Broer Gijsbert Albert Reinsma en Jenkelien Brander wisten beslag te leggen op de 3de prijs. Zij verloren in de halve finale met klinkende cijfers van de latere winnaars uit Nijland (5-0 6-2). Partuur Knol kwam in de halve finale door over het favoriete partuur Ferdinand van Zee, Idske Zijlstra en Johan van der Zee te verslaan met 5-1 6-2.

De finale van de winnaarsronde ging tussen Rutger Vallinga, Feikje Bouwhuis en Chris Lemke en het partuur van Matthijs Beuckens, Jan Johannes van der Kamp en Marten van der Kamp. Het werd nog een spannende finale met als uitslag 5-4 6-6 voor de laatstgenoemden.

De prijzen bestonden dit keer uit Primerabonnen en Baba-bonnen.

Scroll naar boven