Eindwedstrijd juniorencompetitie 26 augustus 2022

In Bolsward is op vrijdag 26 augustus a.s. om 16.00 uur de eindwedstrijd van de KNKB-juniorencompetitie. Voorafgaande aan deze wedstrijd zijn er in de maanden mei en juni zowel voor de dames als de heren voorwedstrijden gehouden. Deze voorwedstrijden hadden tot doel plaatsing voor de eindwedstrijd. Op de eindwedstrijd zijn er werkelijk schitterende prijzen te winnen voor de dames en heren die zich hebben geplaatst.

De punten behaalt op de voorwedstrijden waren enkel bedoeld om zich te plaatsen voor de eindwedstrijd. Ieder begin dus weer blanco aan de eindwedstrijd en de winnaars bij de dames en heren in Bolsward gaan met de dikke prijzen naar huis.

Voor de heren, die kaatsen met 8 partuur,  is er naast het prijzengeld voor de eerste prijs van € 90 een half jaar lang een leaseauto te winnen. Deze laatste prijs is mede mogelijk gemaakt door FGD Lease en Autobedrijf Haaima Hylkema. Bij de heren zijn er twee deelnemers uit Bolsward: Redmer en Jelle Cnossen.

Ook voor de dames ligt er een eerste prijs klaar van € 90 per persoon. Bij de dames doen 4 parturen mee. Naast deze eerste prijs kaatsen ze nog om een citytrip. De citytrip is beschikbaar gesteld vanuit de KNKB. Bij de dames junioren doen maar liefst 3 deelnemers uit Bolsward mee. Dit zijn Noa Elzinga en Inge en Rixt Blanke.

Zoals bij alle competitiewedstrijden van de junioren worden de geldprijzen gesponsord door het PC Selskip.

Nieuwsgierig wie met de kransen en dikke prijzen naar huis gaan? We beginnen in Bolsward om 16.00 uur en zo rond 20.00 uur moeten de winnaars wel bekend zijn.

Scroll naar boven