Eric, Matthijs en Idske winnaars avondpartij 18 aug 2021

Woensdag 18 augustus was de derde avondledenpartij. We moesten wel om 18.00 uur beginnen, want zo half augustus is het al snel donker. 24 mannen en vrouwen op de lijst. Dus we konden een normale lijst kaatsen met een verliezersronde. In totaal waren er bij deze 8 parturen, maar liefst 4 prijzen te verdienen. Drie in de winnaarsronde en ééntje in de verliezersronde.

De verliezersronde werd een prooi voor Julian Faber, Jan de Boer en Pieter Feenstra. Zij wonnen de finale met 5-2 6-2 van Jouke Tilstra, Hidzer Bogaard en Marije Kuperus.

De strijd om de derde prijs was spannend getuige de 5-4 6-6 eindstand. Op die stond trokken Hendrik Bouwhuis, Kees Bekema en Nanne Hooghiemstra aan het langste einde. Helaas gingen Ferdinand van der Zee, Jaap van der Wal en Jeen Houtsma nu met drie keer kaatsen zonder prijs naar huis.

Dan nog de finale. Met 5-3  6-4 waren de kransen de hoogste PRIMERA-waardebonnen voor Idske Zijlstra, Matthijs Beukens en Eric Ypma. Zodoende moesten Leon Bekema, Gosse Reitsma en Kim Mollinga tevreden zijn met alleen een waardebon.

We waren mooi voor donker uit!

Scroll naar boven