Feestpartij 7 juli 2022

Op donderdag 7 juli werd de feestpartij gehouden op het Oordje. Ook dit jaar hadden we heel veel prijzen. Deze prijzen zijn te danken aan de verschillende winkels en horeca’s in Bolsward. Er deden deze dag 40 kinderen mee. De welpen t/m de schooljeugd kaatsten deze dag met 3 lijsten. De kabouters deden spelletjes voor het plezier maar ook voor punten om prijzen te winnen. Tussen het kaatsen door konden er ook prijzen gewonnen worden door bijvoorbeeld een zitbal of een bovenslag. Alle kinderen gingen aan het einde van de dag weg met een prijs. Tussen het kaatsen door konden de kinderen een broodje hamburger en/of een broodje knakworst halen en alle kinderen kregen een lekker ijsje. Ook was er een uitdaging bij de muur. Hier konden de kinderen vanaf een aangegeven afstand een bal tegen een dopje gooien. Dit dopje hing hoog tegen de muur aan. Hier was ook een prijs mee te verdienen aan het einde van de dag.

De uitslagen van de kaatspartijen zijn hieronder te lezen.

Bij de kabouters zijn er veel spelletjes gedaan zoals tikkertje, maar ook spelletjes voor punten. Bij deze spelletjes hebben de kinderen zowel onderhands gegooid en geslagen, bovenhands gegooid en geslagen en verschillende ballen gekeerd. Deze punten werden allemaal bij elkaar opgeteld en daar kwam het volgende uit.

1ste prijs voor Eline stevens

2de prijs voor Milan Eijer

3de prijs voor Nadin Bekema

Na de prijsuitreiking wist Eline zelfs nog als kabouter het dopje tegen de muur te raken. Wat een topper!

Bij de welpen kaatsten de kinderen met 3 lijsten. De kinderen kaatsten hier om de punten en streden zo om de krans. Hier waren de volgende kinderen de winnaars:

1ste prijs Froukje Patricia Blanke

2de prijs Mare Prinsen

3de prijs Silvan Dijkstra

De andere kinderen mochten één voor één een sponsorprijs pakken van de tafel. De kinderen gingen dan ook nog weg met een consumptiebon van de Miedema voor een gratis ijsje. Hier kunnen ze dit kaatsweekend van genieten.

Bij de pupillen speelden de kinderen ook met 3 lijsten. Hier hebben de volgende kinderen gewonnen:

1ste prijs Lyset Westra

2de prijs Sara Piller

3de prijs Mats v/d Pol

Ook bij de pupillen konden de andere kinderen een prijs kiezen van de tafel en liepen de kinderen met een consumptiebon van de Miedema van het veld.

En bij de schooljeugd waren er ook prijzen te verdienen. Deze kinderen kaatsten ook hetzelfde als de andere categorieën met 3 lijsten. Hier waren de volgende kinderen de winnaars:

1ste prijs Silvan Elzinga

2de prijs Fenna Cuperus

3de prijs Allon Elzinga

Als laatste kon er nog een prijs gewonnen worden door het dopje op de muur te raken. Over de hele dag waren er een aantal kinderen die dit gelukt was namelijk:

Debora Wijbenga                                  Hedzer Prinsen

Lucas Stevens                                         Tymen Bijlsma

Nynke Visser                                          Lyset Westra

Silvan Elzinga                                         Allon Elzinga

Rouke Hooghiemstra                           Eline Stevens

Omdat er maar 1 prijs was voor deze uitdaging, moest er geloot worden. Hier had Allon Elzinga het juiste lootje en won daarbij de prijs.

Scroll naar boven