Feestpartij Jeugdleden KVB

Op donderdag 8 juli was het weer tijd voor de jaarlijkse feestpartij voor de jeugd. Met een opkomst van 39 kinderen en prachtig weer konden ze om 4 uur beginnen met kaatsen. Dit gebeurde in 4 verschillende klassen.

De 1e klasse bestond uit de jongste jeugdleden. Zij hebben het zogenoemde beginnersspel gekaatst. Dit is kaatsen met een vaste kaatsen en om het eerst een andere functie. De 1e prijs is gegaan naar Anneke Jansen. Milan Eijer kwam net tekort voor de 1e prijs maar haalde daarmee wel een keurige 2e prijs.

v.l.n.r. Jens Boorsma, Roan Beintema, Milan Eijer, Anneke Jansen, Deborah Wijbenga, Mirthe Visser en Marit Dijkstra

De 2e klasse bestond uit een aantal meisjes. Zij hebben in een poule gekaatst, waarmee ze elke ronde een andere maat kregen. Nadat iedereen 3x had gekaatst bleven er 2 meisjes over die alles hadden gewonnen. Dit waren Sanne Dijkstra en Iris Terpstra. Iris had minder tegen eersten, dus ging de krans om haar nek en nam Sanne de 2e prijs mee naar huis.

v.l.n.r. Nynke Visser, Froukje Patricia Blanke, Iris Terpstra, Sanne Dijkstra, Mare Prinsen en Rianne Cuperus

De 3e klasse bestond uit 4 jongens. Zij hebben ook in een poule gekaatst, waardoor ze allemaal een keer bij elkaar hebben gezeten. Rouke Hooghiemstra had als enige alle partijen gewonnen, waardoor hij de 1e prijs in ontvangst mocht nemen. Van de andere jongens had Elias v/d Zee de meeste eersten voor en kreeg de 2e prijs.

v.l.n.r. Jurre Beintema, Elias van der Zee, Rouke Hooghiemstra en Hedzer Prinsen

In de laatste klasse zaten 21 kinderen uit verschillende categorieën. Zij hebben lijst gekaatst met een winnaars- en verliezersronde. In de winnaars ronde ging de 3e prijs naar Remco Yska en Lyset Westra. De finale ging tussen Hidde Reitsma en Mats v/d Pol tegen Tymen Bijlsma en Fabian v/d Zee. In deze spannende finale gingen Tymen en Fabian er met de krans vandoor en kregen Hidde en Mats de 2e prijs. In de verliezersronde ging de finale tussen Rogier Feenstra en Allon Elzinga tegen Minke Tjalsma en Mariska Galema. Minke en Mariska kwamen net tekort en kregen dus de 2e prijs in de verliezersronde. Allon en Rogier wonnen de partij en kregen de 1e prijs in de verliezersronde met de fietsbanden.

Staand v.l.nr. Jurre Reitsma, Sylvan Elzinga, Mariska Galema, Remco Yska, Fabian van der Zee, Minke Tjalsma, Tymen Bijlsma, Jildou Terpstra, Ylza Wijbenga, Tessa Westra, Ilona Palsma, Mats van der Pol, Fenna Cuperus, Steyn Wijbenga.
Vooraan v.l.n.r. Iris Haga, Hidde Reitsma, Liset Westra, Alon Elzinga, Rogier Feenstra, Roan van Swinden Koopmans en Daniel de Boer.

In deze partij zijn alle kinderen met een extra prijsje naar huis gegaan. Iedereen kreeg namelijk een gesponsord cadeautje. Daarnaast kregen alle kinderen een bedrukte drinkbeker met een tegoedbon voor een ijsje.

Zonder alle sponsoren was dit niet mogelijk geweest en wij willen daarom de sponsoren van de feestpartij ook heel erg bedanken!

Scroll naar boven