Feestpartij op donderdag 6 juli 2023

Op donderdag 6 juli werd de feestpartij gehouden op het Oordje. Dit jaar waren er super leuke en speciale prijzen te verdienen. Deze prijzen zijn te danken aan verschillende winkels en horeca’s in Bolsward, maar ook sponsoren die de SWF partij sponsoren en daarbij ook de jeugd. Deze partij was voor de kabouters t/m de schooljeugd. De kabouters t/m de pupillen kaatsten in poules. De schoojeugd namen het tegen elkaar op door 3 lijsten te kaatsen. Tussen het kaatsen door kon er ook prijzen gewonnen worden door het wel bekende trommelbûtsen. Hier konden de kinderen bidons, petten en bonnen voor gratis ijs bij de tramhalte winnen. Alle kinderen gingen weg met minstens 1 prijs. Tussen het kaatsen door konden de kinderen ook een broodje worst en een broodje hamburger halen.

Hieronder zijn de uitslagen van de kaatspartijen te lezen.

Bij de kabouters werd er veel gekaatst op 6 – 6 en er was ook veel tussenspel te zien. De kinderen hadden veel plezier en er was te zien dat iedereen veel beter is geworden dan de eerste wedstrijd. Er werd ook veel aangemoedigd langs de kant door de ouders. De winnaars van deze categorie is als volgt:

1ste prijs Nadien Bekema en Danny Kusters

2de prijs Auke Boersma en Ties Brouwer

Bij de welpen werden er twee poules gemaakt. Hier moesten de winnaars van elke poule tegen elkaar strijden voor de krans. De winnaars hiervan zijn als volgt:

1ste prijs Iris Haga en Sheng Li Dijkstra

De andere kinderen mochten om de beurt ook een prijs halen van de prijzen tafel. Dit waren onder anderen kaarten voor de PC, Freule of de Ald meiers.

De pupillen kaatsten ook in poules. De winnaars hiervan zijn:

1ste prijs Froukje Patricia Blanke en Steyn Wijbenga

Ook hier konden de andere kaatsers om de beurt een prijs halen bij de prijzen tafel.

De schooljeugd kaatsten met 3 lijsten. Hiervan waren 2 lijsten waarbij het niveau door elkaar is geloot en 1 lijst waarbij de kinderen met hetzelfde niveau tegen elkaar moesten. De winnaars hiervan zijn:

1ste prijs Sara Piller

Ook hier konden de andere kaatsers om de beurt een prijs halen bij de prijzen tafel.

Scroll naar boven