KAATSBALLEN KV BOLSWARD TERUGBEZORGD

Kaatsvereniging Bolsward heeft de eerder gestolen kaatsballen weer terug. Op een morgen stond op het terrein van KV Bolsward een plastic tas met daarin de wedstrijdballen.

De kaatsballen zaten in een kluisje welke werd meegenomen bij een inbraak in de nacht van 29 op 30 augustus. Waarschijnlijk dachten de dieven de kluis met geld te hebben gevonden, maar die wordt niet bewaard in de kantine van KV Bolsward. Voor de daders geen waarde maar voor KV Bolsward een strop van €1000,- .

Er was even de hoop dat de ballen wel weer  snel op zouden duiken omdat de inbrekers geen geld maar ballen vonden in de kluis.  Maar toen na enkele dagen nog niets was achtergelaten op het terrein vreesde KV Bolsward dat men de ballen echt kwijt was.

Vandaar dat er door twee Bolswarders een actie op touw werd gezet om de kaatsvereniging te helpen. Onder het motto “koop een bal voor KV Bolsward” wilden de heren Visser en Bakker er voor zorgen dat de strop wat minder groot zou worden voor de Bolswarder sportclub.

Die actie wordt nu stopgezet. “Nu de ballen er weer zijn, is onze actie overbodig”: Aldus Ton Visser, één van de twee initiatiefnemers.

(bron: tvbolsward.nl)

Scroll naar boven