Marike Beckers wint Wallball toernooi senioren

Vrijdagavond 6 september werd het laatste Wallball toernooi voor senioren gehouden. De weersomstandigheden waren ronduit slecht met hevige regenbuien. Maar toen het plotseling droog werd en de buienradar voorlopig geen nieuwe buien aankondigde, gingen de deelnemers meteen aan de slag om het water van de speelvloer te verwijderen. Vervolgens was het mogelijk om zes van de zeven speelrondes te kaatsen, voordat de regen weer in bakken naar beneden viel. De spelvorm was dubbelspel en iedereen kwam in actie in wisselende samenstelling.

De onderlinge krachtsverhouding tussen de teams was zeer gering en er werd enthousiast gespeeld met schitterende rally’s. Marike Beckers was het succesvolst door uiteindelijk van de zes speelrondes er vijf te winnen en behaalde hiermee de eerste prijs. Tymen Bijlsma behaalde met vier overwinningen de tweede prijs.

Vier kaatsers hadden ieder drie keer gewonnen en het totaal aantal gescoorde punten moest de uitslag bepalen. Van deze vier kaatsers; Gert-Jan Abma (97 punten), Ane-Jan Knol (98 punten), Dietmer Kuperus (99 punten) won Ferdinand van der Zee met 116 punten de derde prijs.

Uitslag:

  • 1e prijs:   Marike Beckers
  • 2e prijs    Tymen Bijlsma
  • 3e prijs:   Ferdinand van der Zee
Foto van de prijswinnaars v.l.n.r.; Marike Beckers, Tymen Bijlsma en Ferdinand van der Zee.
Scroll naar boven