Miedema’s Lunchroom Patat slotpartij

Op 27 augustus 2020 werd de laatste ledenwedstrijd voor de jeugd georganiseerd. Zowel de kabouters als de welpen, pupillen en schooljeugd konden de strijd aan gaan om de krans te winnen.

Bij de kabouters waren er 4 parturen van 2, die met elkaar de strijd aan gingen. Dit deden ze met het beginnersspel. Hierbij is er 1 vaste kaats en één iemand die een heel eerst opslaat voordat er wordt gewisseld. Dit jaar was er een hoog niveau en waren er spannende partijen. Er was 1 partuur die alle 4 hun wedstrijden had gewonnen. Dit waren Milan Eijer en Iris Terpstra. Deze wonnen daarom ook de 1ste prijs. Voor de 2de prijs was het wat spannender. Partuur 3 Rianne Cuperus en Deborah Wijbenga hadden 2 wedstrijden gewonnen en 1 verloren en hadden daarbij 17 eersten voor en 14 tegen. Partuur 1 had 2 keer verloren, maar hebben die dag ook 17 eersten verdiend en hadden ook 14 eersten tegen. Er werd toen gekeken naar het onderlinge resultaat. Hierbij had partuur 3 de 2de omloop van partuur 1 gewonnen. Partuur 3 had daarom de 2de prijs verdiend.

Iris Terpstra en Milan Eijer
Deborah Wijbenga en Rianne Cuperus

Bij de welpen waren er 2 poules. Elke poule was aan het strijden voor een plek in de finale. In poule A waren er 4 parturen die tegen elkaar streden. Hier was het partuur van Steyn Wijbenga en Elias v/d Zee te sterk hadden daarmee een plekje in de finale verdiend. In poule B waren er 3 parturen die tegen elkaar streden. Partuur 1 Mats v/d Pol en Megan Pool en partuur 3 Lyset Westra en Rosanne Velting hadden beide een keer gewonnen en streden tegen elkaar voor de finale plek. Het partuur van Mats trok aan het langste einde en won de Finale plek. In de finale won het partuur van Steyn van het partuur van Mats en gingen vol trots met de krans naar huis.

Steyn Wijbenga en Elias van der Zee
Megan Pool en Mats v/d Pol

De pupillen hadden een lange avond, maar ook hier spannende partijen. Er werd gekaatst in een A en B poule en in beide poules waren er 3 parturen. In de A poule won het partuur van Fenna Cuperus en Ylza Wijbenga. In de B poule kaatsten het partuur van Ilona Palsma en Tessa Westra tegen Marit Steigenga en Roan van Swinden Koopmans om een plekje in de finale. Ilona en Tessa namen de leiding, maar Roan en Marit kwamen terug en wonnen de partij en hadden de finale plek verdiend. In de finale ging het dus tussen het partuur van Fenna tegen het partuur van Marit. Ook al was Roan van Swinden Koopmans een welp hij was deze dag niks minder tegen de pupillen en won samen met Marit Steigenga een mooie 2ste prijs.

Fenna Cuperus en Ylza Wijbenga
Roan van Swinden Koopmans en Marit Steigenga

Bij de schooljeugd waren er 4 die tegen elkaar streden. Deze speelden 3 lijsten. De eerste twee lijsten waren gemaakt en de wedstrijd die het spannendste was werd opnieuw gekaatst. De schooljeugd hadden dan elk 3x gekaatst en de schooljongen die de meeste eersten had die had die dag gewonnen. De schooljeugd die de strijd met elkaar aangingen waren Silvan Elzinga, Tymen Bijlsma, Hedzer Prinsen en Rogier Feenstra.

!e prijs voor Tiemen Bijlsma
2e prijs voor Rogier Feenstra

Graag willen we nog onze sponsors van deze partij bedanken namelijk Miedema’s Lunchroom voor de heerlijk patat en snacks!

En Installatiebedrijf Van der Pol BV voor het beschikbaar stellen van de prachtige prijzen!

BEDANKT EN TOT VOLGEND SEIZOEN!

Scroll naar boven