Miedema’s Lunchroom Patat slotpartij

Op 22 augustus 2019 werd onder heerlijke weersomstandigheden de patatpartij gekaatst. De kabouters, welpen, pupillen en schooljeugd knokten weer om het hardst om de krans.

Bij de kabouters waren 5 tweetallen. Ze mochten allemaal tegen elkaar spelen in het beginnersspel. 1 kaats, een heel eerst opslaan. Dit lijkt toch veel meer op kaatsen dan de spelletjes die ze normaal doen. Het niveau is erg netjes. Er was 1 partuur die alle 4 hun wedstrijden had gewonnen. Dit waren Rianne en Sanne. Zij pakten met 28 punten de krans. Tweede werden Iris en Roan met 24 punten en derde Arne en Marit met 19 punten.

Bij de welpen waren 6 partuur en werd er gekaatst in 2 poules van 3. Iedereen mocht dus twee keer kaatsen en de nummers 1 van de poules streden om de krans. De finalisten werden overtuigend 1e in hun poule. Allon en Sybrich hadden 3 eersten tegen in poule 1 en in poule 2 waren Fabian en Elbrich oppermachtig. Zij hadden maar 1 eerst tegen. De finale was echter snel bekeken. Allon en Sybrich waren veel te sterk en wonnen de finale met 5-1 en 6-4!

De pupillen maakten er een ware uitputtingsslag van. Ook hier waren twee poules van drie partuur. In poule 1 werd redelijk vlot gekaatst en de winnaar van deze poule waren Marit en Ilona. Twee winstpartijen en 3 eersten tegen. Poule 2 duurde echter een stuk langer. Timo / Hedzer, Fenna / Liset / Arne en Ylza / Rouke wonnen allen een westrijd. Timo en Hedzer hadden evenveel punten als Fenna, Liset en Arne. Timo en Hedzer wonnen hun onderlinge partij van Fenna en co, dus die gingen naar de finale. Mogelijk was door de pittige poulewedstrijden de put er uit bij de mannen, want zij Marit en Ilona wonnen ruim met 5-2 en 6-4 en de dames kregen een prachtige krans.

Bij de schooljeugd waren maar 3 partuur. Tymen en Sylvan (beide pupillen) wonnen hun eerste partij met 5-0 van Rogier en Judith en hun tweede partij met 5-2 van Noa, Nanne en Rutger. Door dit sterke optreden kregen zij de krans om gehangen.

Om 18:00 uur werden alle partijen stil gelegd en werd er met elkaar heerlijk patat en een frikadel/kroket gegeten. Mooi gezicht om alle jeugd door elkaar te zien zitten en met elkaar te praten.

Deze partij was weer een mooie laatste jeugdledenpartij van het seizoen!

Scroll naar boven