Van Dalfsen, Huitema en Westra winnen Boha-Partij

Peter van Dalfsen, Rudy Huitema en Paul Westra wisten op zondag 6 juli de BOHA-partij te winnen. Zij wonnen in de finale nipt van Gijsbert Knol, Arlies van der Brug en Rutger Vallinga.

De BOHA-partij is een gezamenlijke ledenwedstrijd van de verenigingen Bolsward en Hartwerd. Dit jaar was kaatsvereniging Bolsward gastheer voor deze partij die wordt gesponsord door autobedrijf Jaarsma uit Hartwerd.

De finale werd door Van Dalfsen, Huitema en Westra maar nipt gewonnen: 5-5 en 6-4. Partuur Knol gaf heel goed tegenstand in de finale, maar moest het door een buitenslag toch afleggen tegen Van Dalfsen cs. In de winnaarsronde was er nog een derde prijs voor Leon Bekema, Ulbe Osinga en Cobie Bruinsma. Zij verloren in de halve finale met 5-3 en 6-6 van de latere winnaars.

De verliezersronde werd een prooi voor Werner Draaisma, Siebrich Wiersma en Elske Galema. Na in de eerste omloop verloren te hebben van de latere premiewinnaars waren Draaisma ca. de sterksten in de verliezersronde. In de finale van de verliezersronde wonnen zij overduidelijk met 5-2 en 6-2 van Johan Bekema, Tjerk Wijbenga en Lianne de Boer (5-2 en 6-2).

Helaas was de deelname niet geweldig. Zo net na de late overwinning van Nederland op Costa Rica wisten slecht 12 parturen de weg naar ’t Oordje te vinden. Om de prijzen hoefde je in elk geval niet thuis te blijven. De eerste prijs was een gouden kaatsbal met opdruk.

Volgende week zijn de hoofdklassers van de KNKB actief bij kv Bolsward. Vrijdag 11 juli om 15.30 uur de dames en zondag 13 juli om 11.00 uur de heren. Tussendoor op zaterdag 12 juli is er de SWF-partij. Zie verder kvBolsward.nl.

1e prijswinnaars Boha

De eerste prijs winnaars  Rudy – Peter – Paul

prijswinnaars Boha 2014

Alle prijswinnaars van de BoHa partij. Met dank aan Autobedrijf Jaarsma uit Hartwerd.

Scroll naar boven