Voortgang renovatie kantine KV Bolsward

Zoals reeds bekend zijn de werkzaamheden op en rond het kaatsveld in volle gang. Voor dat dit alles werd opgestart werd er al menigmaal vergaderd in onze vergaderzaal. Buurtvereniging Blauwpoort had aangegeven dat ze de bestaande samenwerking wel wat wilde uitbreiden. Zij hadden wensen die wij als kaatsvereniging niet zouden kunnen ophoesten. De BV heeft daarop besloten dat ze wel wat wilden investeren om alle wensen te realiseren. Deze wensen zijn oa: inpandige WC, Centrale Verwarming, Dubbele beglazing en opslag van eigen spullen……

De bouwcommissie, Clara, Jan, Bauke, Piet, Simon en Frans, hebben wat gebrainstormd en vervolgens een plan op gesteld wat aan het KV bestuur werd voorgelegd. Daarop vonden ook de eerst sloopwerkzaamheden plaats wat in bijgaande foto’s goed is te zien. Er is gekozen voor een openstructuur in de kantine waarbij de suggestie wordt gewekt dat het allemaal wat groter lijkt. Ook komen er in de nieuwe pui, wens van velen, openslaande deuren. Dit maakt het dat de kantine wat meer betrokken raakt bij het ‘terraspubliek’. Ook wordt de keuken opgepimpt waarbij alles er weer fris en fruittig voor komt te staan.

Er valt nog heel wat werk te verzetten, maar we hopen dat het allemaal voor het nieuwe seizoen klaar is. Let op de voortgang van de renovatie en schroom niet om een handje te helpen.

dmv foto’s houd ik u op de hoogte. Groet Frans.

verbouwing 1

verbouwing 2

Scroll naar boven