Weer een geslaagde spelletjesmiddag!

Vrijdag 20 april was het weer zover. De spelletjesmiddag op het kaatsveld “Het Oordje”. Dit voor de afsluiting van het schoolkaatsproject die de kinderen van de groepen 3 en 4 op hun school kregen. Aansluitend na de koningsspelen streden er 45 kinderen om de prijzen. Dit deden ze onder prachtig weeromstandigheden. Met limonade en een fanatieke strijd is er volop genoten deze dag.

De kinderen moesten acht onderdelen doen waarbij ze punten konden verdienen. Deze onderdelen deden ze onder begeleiding van vrijwilligers en jeugdkaatsers van de vereniging. Zo waren er opdrachten voor de onderhandse techniek als de bovenhandse techniek. De kinderen moesten objecten raken, de bal slaan en er werd gebruik gemaakt van de kaatsmuren. Na alle onderdelen te hebben gedaan, werden de punten bij elkaar opgeteld en kregen de winnaars een mooie prijs.

Nu het kaatsproject goed is afgesloten is er voor de kinderen gelegenheid om met 3 trainingen mee te doen. Deze trainingen zijn op maandag en donderdag van 17.30 uur tot 18.30 uur.

De winnaars van de jongens

  1. Twan van der Weg, De Bron, 130 punten
  2. Steyn Wijbenga, De Bron, 121 punten
  3. Jip Schrobber, De Opbouw, 92 punten
  4. Evan Homma, De Sint- Maarten, 91 punten

De winnaars van de meisjes

  1. Sybrich Ouderkerken, De Blinker, 135 punten
  2. Mare Prinsen, De Opbouw, 122 punten
  3. Naomi Ykema, De Bron, 109 punten
  4. Elbrich Ouderkerken, De Blinker, 107 punten

Foto’s schoolproject:

[epa-album id=”4936″ show_title=”false” display=”full”]

Scroll naar boven