Wintertraining jeugd 2019 zeer geslaagd!

Ook dit jaar werd er weer een wintertraining gehouden in de gymzaal van de sint-maarten. Deze wintertraining werd in 2 delen gehouden. In het 1ste deel, van 3 november tot 15 december, deden er 13 kinderen mee aan de training. Het 2de deel, 12 januari tot 30 maart, deden er 21 kinderen mee. We hebben op alle onderdelen getraind, enkele voorbeelden hiervan zijn:  muurkaatsen, kracht, conditie, vast op/uitslaan, plaatsen van de bal en nog veel meer.

Het 1ste deel van de wintertraining bestond uit muur kaatsten. De training was zo opgebouwd, dat de kinderen uiteindelijk een echte wedstrijd konden spelen. Het is zowel de kabouters, welpen als de pupillen gelukt om dit te doen. De laatste training van deel 1 hebben we er ook een echte competitie van gemaakt.

In deel 2 hebben we de lerenbal weer opgepakt. Doordat er in het 2de deel de groepen groter waren, was er ook wat meer hulp nodig. Dank aan de hulp van een aantal ouders konden de kinderen ook in dit deel vol op trainen. Ook aan het einde van deel 2 hebben we het afgesloten met een wedstrijd. Op deze manier konden de kinderen zien wat ze hebben bereikt deze winter en wat ze verder kunnen ontwikkelen op het veld.

Met een goede sfeer en enthousiaste kinderen kijken we terug op een goede en leerzame wintertraining. De jeugd is klaar om te beginnen op het veld. We luiden de zomertraining in met de kaatsdag op 6 april. Zie jullie dan!

Hier een aantal foto’s van de wintertraining.

Scroll naar boven