Wintertraining senioren zit er weer op

Gooitsen Eijer winnaar spek- en bonenklassement

Ook dit jaar werd weer een winter­training voor senioren ge­­­or­ga­ni­seerd. Op 9 zondagen in de periode van 7 februari tot en met 10 april kon van 10.00 tot 12.00 uur in sporthal “De Middel­zee” worden getraind. De deelname is wel eens hoger geweest dan dit jaar, maar toch namen er ge­middeld zo’n 10 leden deel aan de training die be­stond uit een warming-up, een opslag- en uit­slag­­training en een trainings­­competitie. In totaal kwamen 16 leden één of meerdere keren langs. Met de sfeer zat het, zoals gebruikelijk, wel weer goed tijdens deze zeer gezellige uurtjes in de sport­hal. Wat dat betreft zijn dit niet alleen qua be­weging, maar ook zeker qua ontspanning hele aangename uurtjes voor de deelnemers.

Gooitsen Eijer, terug van weg geweest bij deze training, slaagde er dit jaar in het spek- en bonen­klassement te winnen dat aan de trainings­competitie is ver­bonden (prijs: een portie bruine bonen, spekjes en een pot appelmoes). Wij wensen hem, maar natuurlijk ook al onze andere kaats(t)ers, veel succes toe in het komende kaats­seizoen!

Ook in 2017 wordt weer een op de­zelfde leest ge­schoeide winter­training voor senioren ge­organiseerd. Begin 2017 verschijnt de uitnodiging wel weer op onze website. Maar nu eerst natuurlijk op naar de zomer en op naar het kaatsen op het veld!

Roel Venema

IMG_1759

Scroll naar boven